Gestapo-Matz?

Brukar gå in och läsa fotografen Anders Anderssons blogg då han allt som oftast är på plats för att fota matcherna på Örjans Vall.

Anders för övrigt utsedd till ”Halmstads läckraste” av tidningen Entré för något år sedan.

Mot Trelleborgs FF så var han uppe på taket och tog en bild med en gammal Nagaoka och efter några veckor så kom resultatet.

I senaste inlägget efter gårdagens match så kan man läsa följande:

”Jag förstår klubbens frustration, men inte att den går gå ut över medias representanter. På väg ut till bilen kom nämligen ambulanspersonalen ut samtidigt med Johnny Lundberg, vars ena hälsena befaras ha gått av. Givetvis vore det en bra nyhetsbild, i synnerhet med tanke på att han inte var den ende spelaren som bars ut på bår den kvällen. Men se det var inte populärt. Genast stormade en kanslist (?) fram, ilsk så han darrade, och proklamerade med stor pondus att detta sannerligen inte fick fotograferas. I nästa andetag hade han kommenderat fram två ordningsvakter som tillsåg att jag varken fick ta några bilder eller för den delen lämna platsen innan ambulansen rullat iväg. Flat som man är stod jag kvar som ett fån och bara accepterade det hela, men så här i efterhand funderar jag på att gå vidare med incidenten på något vis. Det kändes faktiskt inte alls okej att bli behandlad på det viset. Givetvis skulle jag frågat spelaren om jag fick ta en bild, och kanske en fått kommentar också, men det hanns liksom inte med när båren var på rull ut. Bättre att säkra bilden först och fråga sen. Vad tycker ni?”

 

Inte kan det ha varit Matz?

Måste varit materialförvaltaren…

Det här inlägget postades i A-laget, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s